Kuntavaalit 2021 - vaaliteemat blogissa

Standardit tekevät asioista yksinkertaisempia ja helpommin yhteensovitettavia. Rakenteet eivät kuitenkaan palvele kaikkia, kun ne muovataan keskiarvoihmisten mukaan.

Joku on pahasti pielessä, kun media revittelee rikkaalla huumediilerillä, kaupunki peittelee alueen huumeongelmia, ja kuudesluokkalaiset ostavat joululahjarahoillaan kannabista.

Perustin ensimmäisen yritykseni kesällä 1997. Ajauduin tilanteeseen vahingossa ja lähdin yrittäjyyden tielle sinisilmäisenä untuvikkona. Sinisilmäisyyteni korvasi viisas kirjanpitäjä, jonka otti siipiensä suojaan, kuunteli, sparrasi ja ennen kaikkea opasti talouden maailmaan. Olin onnekas. Iso osa yrittäjistä aloittaa tyhjältä pöydältä, ilman...

Jokaisella meistä on oikeus tulla kuulluksi ja kohdelluksi yksilönä. Niin aikuisilla kuin etenkin lapsilla ja nuorilla omilla kasvupoluillaan. Lastenkasvatus on maailman tärkein tehtävä, ja sen tekijät ansaitsevat kunnolliset työnteon edellytykset.

Kuuntelin radiokeskustelua reklamaatioista. Juontaja pohti, saako hän korvauksen jos puutarhakaupasta ostettu siemen on rikki, eikä siitä kasva haluttu kasvi. Ajatus rikkinäisestä siemenestä jäi pohdituttamaan.